Records de la temporada 2016/2017

El nostre club té moltes dècades d’història, ha passat per diferents etapes, fusions, altibaixos, reformulacions, etc, i ara és el nostre moment. Els darrers anys s’ha fet molt dur haver d’entrenar i fer casa nostra unes instal·lacions molt precàries, havíem de cuidar cadascuna de les famílies de la millor manera que sabíem, i l’esforç de la Junta Directiva encapçalada pel nostre President, el sr. Jordi Martínez, amb la resta de components i famílies han fet possible que la recompensa hagi arribat amb les noves instal·lacions ja presentades en entrades anteriors.

És per això que aquest post és un homenatge a tots aquells que just abans d’iniciar el nou Projecte de Club han aportat el seu temps, el seu talent, les seves emocions, el seu esforç i la seva sensibilitat perquè això enguany sigui possible.

Us presentem un vídeo, sense personalitzar, però molt important perquè el nostre passat és la clau del nostre present, i aquest present és la base del nostre futur, i aquest sense dubte té infinites portes obertes i possibilitats de creixement, de felicitat i d’èxits.

 

 

Ens acomiadem fins el dia 1 de setembre, quan el futbol base començarà la Pretemporada, sent el nostre 1er equip l’encarregat d’obrir la temporada amb l’inici dels entrenaments el proper 14 d’agost.

 

                          

Aquí teniu el vídeo,

Bon estiu a tothom!