Nou Projecte Esportiu al nostre club

Benvinguts i benvingudes a una nova etapa en el nostre club,

Aquest article té com a objectiu fer un esbòs del nou organigrama de cara a la nova temporada i la presentació del nou Projecte Esportiu Integral “Futbol i Formació: el nostre èxit de futur“.

 

 

Un cop finalitzada aquesta temporada futbolística difícil i sacrificada per a tots nosaltres, ens agradaria presentar el nostre nou Projecte Esportiu de cara als propers anys (2017-2021) amb aquesta carta del nostre President.

 

“Aquest històric i emblemàtic club del barri de Sant Genís dels Agudells, al districte d’Horta-Guinardó (Barcelona), s’ha estat forjant a partir de l’esforç de directius, d’entrenadors i altres persones que de manera altruista hi han estat implicades, i també de la confiança i l’afecte de les famílies, de manera que tots ara mereixem fer un pas endavant i progressar com a club. Sobretot avançarem com a formadors perquè el jugador/a sigui el principal beneficiat practicant esport en un ecosistema social beneficiós i renovat. És per això que comptem amb una nova estructura esportiva que ens servirà per iniciar un projecte formatiu amb nous programes per dotar el club de diferents serveis educatius a través del futbol.

 

La nova temporada 2016 – 2017 vindrà amb programes i projectes il·lusionants que estaran destinats a proposar un servei distintiu, nou i de qualitat a tots els nostres integrants: jugadors/es, entrenadors, famílies i aficionats. Tot això vindrà amb un nou valor afegit, unes noves instal·lacions al C/ Samària 9-19, el nostre camp de futbol; el Municipal Sant Genís-Institut Vall d’Hebron.

 

               

 

A més, potenciarem la comunicació amb les famílies i altres integrants a través de correu electrònic, d’aquesta web i de les xarxes socials perquè estiguin al corrent de les nova estructura esportiva.

 

Finalment, reforçarem les sinergies positives que l’esport i les relacions humanes ens poden aportar al voltant del futbol; una passió que ens uneix a tots. ”

 

Rebeu una cordial abraçada.

Atentament,

Jordi Martínez (President de la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents)