Ja tenim nova casa!

El passat mes de maig l’Administració ens va donar permís per començar a fer ús de les noves instal·lacions esportives que s’han preparat per la pràctica del futbol.

 

Aquest camp rep el nom de Municipal de Sant Genís-Institut Vall d’Hebron, el qual serà compartit amb l’Institut veí per al desenvolupament de la seva formació acadèmica i reglada de CFGM i CFGS esportius.

En el nostre cas, a partir de les 17.15h iniciarem l’activitat amb entrenaments de futbol en el nostre club, la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents, per poder donar un servei de esportiu i formatiu a tots els nens/nens i joves que formen part de la nostra gran família, i que aspirem a comptar amb prop de 200 jugadors/es des dels 4 fins al nostre primer equip a Tercera Catalana.

És per això que us convidem a venir, a visitar-nos, a preguntar pel nostre Projecte de Formació en Futbol, on sota la direcció d’una persona encarregada de dirigir un programa innovador i de qualitat tractem de fer un pas endavant per crear un ecosistema esportiu i social únic al nostre barri.

Us hi esperem!