I Campus de Futbol – Estiu de 2017

Bon estiu a tothom!

Us volem explicar com ha anat la nostra experiència en la celebració del nostre primer CAMPUS ESPORTIU d’ESTIU de la història del club a les noves instal·lacions del Municipal Sant Genís-Vall d’Hebron, i que es troba dins del nostre nou Projecte Esportiu que presenta i té com a objectiu donar el màxim servei esportiu possible a tots els nens i nenes de la zona de barri i dels voltants seguint el nostre lema “Formació + Futbol; el nostre èxit futur”.

La celebració d’esdeveniments esportius d’aquest tipus ens fan crèixer com a club, perquè a més mantenim una línea de valors i metodològica que parteix del nostre Projecte Formatiu, i que proposa fer servir el futbol com a eina educativa, integradora i sumativa amb tota la comunitat del barri. Aquest n’és un exemple més.

 

 

Al llarg d’aquestes dues setmanes, a més de conviure i practicar futbol, visitarem altres Campus, investigarem i aprendrem al Cosmocaixa noves formes de fer ciència i podrem refrescar-nos i nadar a les piscines del CEIM.

 

 

No volem tancar aquesta entrada sense agraïr a les famílies la confiança que heu depositat amb el club de participar en la sempre difícil, però a la vegada il·lusionant, I Edició del Campus de Futbol – Estiu 2017 del nostre club, la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents.

Tot projecte d’èxit té un començament, i aquest és el nostre valor!